Ο Μορλάνες πείστηκε για Παναθηναϊκό, αλλά…

Ο Μορλάνες πείστηκε για Παναθηναϊκό, αλλά…

Ο Μανού Μορλάνες στις συζητήσεις που είχε με τον Τσάβι Ρόκα εμφανίστηκε θετικός να έρθει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες. Όμως η Βιγιαρεάλ εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα.

Ο Μανού Μορλένες εξέφρασε επιφυλάξεις στις πρώτες του συζητήσεις με τον Τσάβι Ρόκα. Επιφυλάξεις που είχαν να κάνουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το πόσο μπορεί να εξελιχθεί μέσω αυτού και φυσικά με τους στόχους του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που έμαθε πως πρόκειται για μια ομάδα που ακόμα και αν μπει στα πλέι οφ, δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Το τελευταίο μικρή σημασία έχει για έναν παίκτη που η αρχική κουβέντα ήταν να έρθει στον Παναθηναϊκό με ορίζοντα εξαμήνου. Ωστόσο, οι κουβέντες του Τσάβι Ρόκα σχετικά με τον ρόλο του νεαρού μέσου στην ομάδα, όπως και το γεγονός πως θα έχει την ευκαιρία να δείξει πολλά πράγματα, τον έκαναν περισσότερο διαλλακτικό. Σε σημείο που ο Μορλάνες δέχτηκε να έρθει και να… δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα, αν φυσικά δώσει τη συγκατάθεσή της η Βιγιαρεάλ.

Κι εδώ είναι το σημείο που δυσκολεύει – αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα – την κατάσταση για τον Παναθηναϊκό. Η επιθυμία των Ισπανών να δώσουν ευκαιρίες στον Μορλάνες, να τον χρησιμοποιήσουν περισσότερο και να τον εντάξουν στο rotation, είναι εκείνη που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Χωρίς, πάντως, να αποκλείεται να γίνει ανατροπή.

Με ποιον τρόπο; Αν η Βιγιαρεάλ βρει παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου είδους. Κι αν τον βρει, τότε ο Μορλάνες θα διαπιστώσει ότι θα πάει πιο πίσω στις επιλογές. Και ίσως να εξετάσει εκ νέου τις δικές του και τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται, μεταξύ των οποίων ο Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ