«Ο Σέρχιο τελείωσε τον Μπάρμπα, επιστρέφει στην Κιέβο»

«Ο Σέρχιο τελείωσε τον Μπάρμπα, επιστρέφει στην Κιέβο»

Οι Ισπανοί γράφουν ότι ο τεχνικός της Βαγιαδολίδ προώθησε στην πρώτη ομάδα έναν νεαρό σέντερ μπακ από την ομάδα Νέων, τελειώνοντας ουσιαστικά τον Μπάρμπα. «Επιστρέφει στην Κιέβο», γράφουν στην Ιβηρική Χερσόνησο, παρακολουθεί τις εξελίξεις η ΑΕΚ.

Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του Φεντερίκο Μπάρμπα από το ρόστερ της Βαγιαδολίδ, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ισπανικά δημοσιεύματα. Ενας παίκτης που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η «AS» το απόγευμα της Πέμπτης ανέφερε ότι ο Ιταλός μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, που δείχνει να προτιμάει τη λύση του αριστεροπόδαρου αμυντικού Ρομπέρτο Κοράλ, τον οποίο μάλιστα ανέβασε ο ίδιος από την δεύτερη ομάδα.

Με αυτή την κίνηση, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο προπονητής της Βαγιαδολίδ, Σέρχιο Γκονζάλεθ, τελείωσε ουσιαστικά τον Φεντερίκο Μπάρμπα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Κιέβο, στην οποία ανήκει.

Μια εξέλιξη, που όπως είναι λογικό, φέρνει χαμόγελα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς ο Ιταλός σέντερ μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο του Καρέρα. Ο τεχνικός της Ενωσης καλοβλέπει την περίπτωση του συμπατριώτη του, τον οποίο θέλει να φέρει στην Ελλάδα.

Απομένει να φανεί πότε θα τελειώσει οριστικά ο Μπάρμπα από την Βαγιαδολίδ, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και να ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ