Αποκάλυψη: Πρόταση Ατρόμητου σε Μπουσουλάτζιτς για επιστροφή

Αποκάλυψη: Πρόταση Ατρόμητου σε Μπουσουλάτζιτς για επιστροφή

Ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς θέλει να φύγει από την Πολωνία και ο Ατρόμητος προσπαθεί να τον φέρει πίσω στο Περιστέρι και να ενισχύσει τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Η πορεία του στο Περιστέρι ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς ήρθε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2017, πήρε αμέσως φανέλα βασικού στον Ατρόμητο, αποτέλεσε ένα εξαιρετικό εργαλείο και έκανε σούπερ δίδυμο με τον Μάντσον. Οι δυο τους ήταν από τους βασικούς πυλώνες της εξαιρετικής ομάδας που είχε χτίσει ο Νταμίρ Κάναντι στο Περιστέρι.

Αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες με προορισμό την Πολωνία και την Άρκα Γκντίνια, θέλοντας να ζήσει μια νέα εμπειρία. Μια εμπειρία, όμως, που δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Όχι από αγωνιστικής πλευράς.

Ξεκίνησε βασικός, με συνεχόμενα 90λεπτα στο ενεργητικό του και ήταν ένας από τους σημαντικούς παίκτες της πολωνικής ομάδας. Ωστόσο τον τελευταίο μήνα έχασε τη θέση του. Στον πάγκο και στα τέσσερα παιχνίδια του Δεκεμβρίου, χωρίς να αγωνιστεί στα δύο πρώτα και μόλις με δύο λεπτά ως αλλαγή στα δύο επόμενα.

Επιπλέον, η ζωή στην Πολωνία δεν αρέσει ούτε στον ίδιο, ούτε πολύ περισσότερο στη σύζυγό του, η οποία τον πιέζει να φύγουν από τη χώρα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μάλιστα, η κυρία Μπουσουλάτζιτς δεν… ξεχνάει πόσο ωραία περνούσε στην Ελλάδα. Και όπως φαίνεται, ούτε οι άνθρωποι του Ατρόμητου ξεχνούν πόσο καλός και χρήσιμος ποδοσφαιριστής είναι, με αποτέλεσμα να έχουν κάνει ήδη την κίνησή τους για να τον φέρουν πίσω.

Οι πληροφορίες του to10.gr μιλούν για πρόταση από πλευράς Ατρόμητου έναντι 130.000 ευρώ ετησίως προς τον Βόσνιο αμυντικό μέσο. Μια πρόταση που προς το παρών δεν ικανοποιεί τα οικονομικά «θέλω» του παίκτη ο οποίος ψάχνει για κάτι περισσότερο όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, θεωρώντας πως μπορεί να το βρει μετά από τις εμφανίσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Πολωνία και την ηλικία που βρίσκεται (28 ετών).

Ωστόσο, έχει μεταφερθεί στους ανθρώπους του Ατρόμητου πως αν δε βρεθεί κάτι καλύτερο οικονομικά, το πιθανότερο σενάριο είναι η επιστροφή του στη χώρα μας για λογαριασμό της ομάδας του Σάββα Παντελίδη.

Όσον αφορά την Άρκα, δε θα αποτελέσει πρόβλημα, καθώς και οι Πολωνοί δείχνουν πως θέλουν να… ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του και να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Μπουσουλάτζιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ