Ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για Σέρτζιο Ολιβέιρα

Ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για Σέρτζιο Ολιβέιρα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να βρίσκεται ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, με την αγγλική ομάδα να θέλει να αποκτήσει τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κινείται για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ και νυν της Πόρτο, Σέρτζιο Ολιβέιρα. Η αγγλική ομάδα όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η A’Bola θέλει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο για να διεκδικήσει την άνοδο της στην Premier League και ο Πορτογάλος μέσος είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πολύ ο Σαμπρί Λαμουσί.

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως ο 27χρονος μέσος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από την Πόρτο, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Νότιγχαμ θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κάνει δικό της τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ενώ σκοπεύει να τοποθετήσει στη συμφωνία και οψιόν αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολιβέιρα έχει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Πορτό και έχει πετύχει ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ πέρσι κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα με τον Δικέφαλο του βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ