Άρης: Με πλάνο και πίστη για τη νίκη στο ντέρμπι

Άρης: Με πλάνο και πίστη για τη νίκη στο ντέρμπι

Οι «κίτρινοι» θα πρέπει να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και να εφαρμόσουν το αγωνιστικό τους πλάνο για να νικήσουν τον ΠΑΟΚ.

Ιδιαιτερότητες ουκ ολίγες έχει το αυριανό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Και μόνο, άλλωστε, ότι είναι ντέρμπι προσθέτει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παρά τα όσα προσπαθούν να περάσουν κάποιοι, για τον Άρη δεν είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου, δεν είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, μέχρι την επόμενη.

Φυσικά και για τον Άρη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το ίδιο όμως ισχύει και για τα επόμενα παιχνίδια.

Φυσικά και υπάρχει το γόητρο, μιλάμε άλλωστε για ένα τοπικό ντέρμπι, όμως μέχρι εκεί. Οι τρεις βαθμοί είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του Ένινγκ και σ’ αυτό το παιχνίδι αλλά και στα υπόλοιπα.

Για να κερδίσει αύριο ο Άρης θα πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του να είναι συνεπείς και να εφαρμόσουν στο γήπεδο σε απόλυτο βαθμό το πλάνο που έχει ετοιμάσει ο προπονητής τους.

Ο Άρης έχει την ποιότητα για να καταφέρει να κερδίσει το ντέρμπι. Πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα παίξει και η ατομική ενέργεια. Ο Άρης χρειάζεται το κάτι παραπάνω από τα βαριά του χαρτιά, όπως είναι οι Φετφατζίδης, Γκάμα και Ιντέγε.

Θα πρέπει, επίσης, οι παίκτες του να παραταχθούν με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Να κάνουν ξεκάθαρο από το πρώτο λεπτό στους αντιπάλους τους ότι δεν έχουν καμία τύχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για το μοναδικό για το οποίο μπορεί κανείς να είναι σίγουρος είναι ότι ο κόσμος θα μεταφέρει το δικό του μήνυμα, το μήνυμα νίκης στους παίκτες.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο, καθώς τα εισιτήρια εξαντλούνται. Είναι πολύ μεγάλη η δίψα των οπαδών του Άρη για να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη. Αυτοί θα… πετύχουν το πρώτο γκολ.

Υ. Γ. 1: Ο Ένινγκ φαίνεται να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αυριανό ντέρμπι. Η μήπως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και ο Γερμανός τεχνικός ετοιμάζει εκπλήξεις;

Υ. Γ. 2: Από πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού θα ταξιδέψουν οπαδοί του Άρη στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό ντέρμπι. Ανάμεσα τους και ένας από την Ταϊλάνδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ