Αρης: Τι είπε ο Ένινγκ για τον ΠΑΟΚ

Αρης: Τι είπε ο Ένινγκ για τον ΠΑΟΚ

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στο αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης

Στα σημεία που θα κρίνουν το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NΟVA ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο προπονητής του Άρη στάθηκε και στη συμπαράσταση που θα έχει η ομάδα του από τον κόσμο της.

Αναλυτικά τα οσα δήλωσε στη NOVA:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Καλή χρονιά σε όλους.Καθε ντέρμπι είναι ξεχωριστό. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πιστεύω θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το οτι δεν ήταν δεδομένο οτι θα γίνει το ντέρμπι: «Ήταν παράξενο γιατί μέχρι προχθές δεν ξέραμε αν θα γίνει το παιχνίδι.Προκαλεσε μια αναστάτωση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Εμείς προετοιμαζόμασταν πάντα για το ότι θα γίνει το παιχνίδι. Έχουμε και έναν νέο παίκτη στο ρόστερ , τον Ντουρμισάι και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για την απουσία του Τόνσο: «Είναι η μοναδική και νομίζω οτι θα επιστρέψει γρήγορα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι».

Για το οτι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος: «Δεν έχει σημασία με τι ρεκόρ έρχεται ο αντίπαλος. Παίζουμε στην έδρα μας. Τώρα είμαστε στο 2020 και μπορεί να γραφτεί μια νέα σελίδα».

Για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι: «Η ατμόσφαιρα είναι πολύ θερμή , κάθε παίκτης λατρεύει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα. Παίζουμε πάντα για τη νίκη αλλά αύριο είναι ακόμα πιο σημαντικό».

Για το σύστημα που θα επιλέξε: «Δεν ξέρω ακόμα. Άλλες φορές παίζουμε με 2 επιθετικούς, άλλες φορές με 3 ή 4. Είναι σημαντικό να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Εγώ κοιτάζω τα δικά μας δυνατά σημεία. Το καλύτερο χαρτί μας είναι ο κόσμος και θα μας βοηθήσει στο να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Ξέρουμε ότι έχουμε συγκεκριμένες ανάγκες. Δεν είναι μόνο ποιους θα πάρουμε αλλά και ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ