ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα για το Βικελίδης

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα για το Βικελίδης

Ο Αμπελ Φερέιρα έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τον συμπολίτη Άρη και θα είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που αγωνίστηκαν και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Μπορεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και να είναι κανονικά στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όμως πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα διατηρήσει τους Μίσιτς και Μαουρίσιο καθώς πιστεύει πως οι δύο τους ταιριάζουν καλύτερα στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν πρόκειται να πειράξει την ομάδα του στην αναμέτρηση με τους κίτρινους. Θα διατηρήσει τα ίδια πρόσωπα μ’ αυτά που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ατρόμητο καθώς είναι της άποψης πως ομάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίφκοβιτς. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλης. Στοπ χώρο τους κέντρου οι Μαουρίσιο και Μίσιτς. Στρις πτέρυγες οι Βιερίνια και Λημνιός στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Σβιντέρσκι. Στη σημερινη προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τον Άκπομ στην επίθεση για αρκετή ώρα, αλλά και τον Μπίσεσβαρ στη θέση του Πέλκα.

Εκτός μάχης θα μείνουν οι τραυματίες Κρέσπο , Βέρνμπλουμ , Ζαμπά και Ελ Καντουρί . Οι δύο πρώτοι δούλεψαν στο γήπεδο, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν θεραπείες στο γυμναστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ