Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Παπάζογλου για 1,5 χρόνο

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Παπάζογλου για 1,5 χρόνο

Την επίθεση της ενίσχυσε η Λάρισα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου.

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Θανάση Παπάζογλου… Ο 31χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τη Λάρισα και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου με ελεύθερη μεταγραφή από τη ρουμανική Βολουντάρι. Ο Θανάσης Παπάζογλου είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,95, είναι πολύ γρήγορος για τον σωματότυπο του και έχει κάνει μέχρι σήμερα πολύ μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στη θέση του σέντερ φορ.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και στο εξωτερικό στις Κόρτραϊκ, Ρόντα Άλεσουντ, Χάποελ Χάιφα, Ντιναμό Βουκουρεστίου (μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι) και μέχρι τις 21/12/2019 στη ρουμανική Βολουντάρι από όπου μεταγράφηκε σήμερα στην ομάδα μας.

Ο Θανάσης Παπάζογλου υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο και ήταν προσωπική επιλογή του κ. Γρηγορίου, ο οποίος απέρριψε τις μεταγραφές ενός Ιρανού ποδοσφαιριστού και του πρώην ποδοσφαιριστού του Πλατανιά Μπιανκόνι, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι στο πρωτάθλημα της Football League πετυχαίνοντας και 16 γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ