Ολυμπιακός: Συστάσεις και οδηγίες από τον Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Συστάσεις και οδηγίες από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη πριν από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ειδικά φέτος δεν πρόκειται να του χαριστεί το παραμικρό… Ο Πέδρο Μαρτίνς το γνωρίζει πολύ καλά και προσπαθεί να διατηρήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, για να μην υποτιμήσουν το ματς και να μην αντιμετωπίσουν εκπλήξεις.

Ο Μαρτίνς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στον Παναθηναϊκό και να προσεγγίσουν την αναμέτρηση με προσοχή και σοβαρότητα. Επίσης, ο Πορτογάλος επανέλαβε ότι τους υπολογίζει όλους και περιμένει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Από την ομιλία του Μαρτίνς δεν έλειπε το τακτικό σκέλος. Ο Μαρτίνς έδειξε βίντεο με στιγμιότυπα από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και εστίασε στην ικανότητα των «πράσινων» να αντεπιτίθενται γρήγορα. Ο σκοπός του Μαρτίνς είναι να έχει ασφαλή κατοχή μπάλας για να αποφύγει τις κόντρες και επισημαίνει συνεχώς στους παίκτες του πως πρέπει να συμπεριφερθούν.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι των αιωνίων και η έκβαση θα εξαρτηθεί από τη δική του απόδοση. Όπως και στο ματς του ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο, αν ο Ολυμπιακός δεν δώσει δικαιώματα, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ