ΟΦΗ – Βολος 1-2: Πρώτο «διπλό» μετά την πρεμιέρα

ΟΦΗ – Βολος 1-2: Πρώτο «διπλό» μετά την πρεμιέρα

Ο Βόλος δεν είχε κερδίσει εκτός έδρας από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τη νίκη επί του Πανιωνίου με 2-1, αλλά αποδείχτηκε κακός δαίμονας του ΟΦΗ τον οποίο κέρδισε για δεύτερη φορά στη σεζόν. Λύρατζης και Ζοάο οι σκόρερ, είχε ισοφαρίσει ο Νέιρα για τον ΟΦΗ, που έχασε πολλές ευκαιρίες.

Ο Βόλος έμεινε όρθιος στην πίεση του ΟΦΗ και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Λύρατζης άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Νέιρα για τους Κρητικούς, που έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά είδαν τον Ζοάο να σκοράρει κόντρα στη ροή του αγώνα και να χαρίζει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στους Βολιώτες μετά την πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη.

Το ματς

Ένα ματς γεμάτο… εκπλήξεις στο Ηράκλειο. Πρώτη και μεγαλύτερη; Αυτή καθ’ αυτή η νίκη του Βόλου. Η νίκη, δηλαδή, του αουτσάιντερ απέναντι στο φαβορί. Διότι από τη μία πλευρά είχαμε μια ομάδα από τις χειρότερες του πρωταθλήματος αυτή την περίοδο. Και από την άλλη μία από τις καλύτερες. Κι όμως, για τον ΟΦΗ τίποτα δεν πήγε καλά.

Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Εκείνος είχε τον έλεγχο, εκείνος είχε την μπάλα και τις καλύτερες στιγμές, αλλά ο Βόλος σε μια αντεπίθεση στο 35′ άνοιξε το σκορ με τον Λύρατζη και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε στο δεύτερο. Ήταν καταιγιστικός, έβγαζε επιθέσεις από παντού, είχε και πάλι πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Γκαραβέλη, που με τις επεμβάσεις του κρατούσε όρθιο τον Βόλο. Νικήθηκε μόνο στη φάση του 58′ σε σουτ του Νέιρα μέσα απ’ την περιοχή. Η ισοφάριση του ΟΦΗ και η εικόνα του ματς έδειχναν πως σε ακόμα ένα παιχνίδι του Βόλου θα υπάρξει ανατροπή. Όπως έχει συμβεί άλλες πέντε φορές σε αγώνα της ομάδας του Αχιλλέα.

Κι εδώ, όμως, είχαμε έκπληξη. Όχι μόνο δεν έγινε ανατροπή, αλλά ο Βόλος κατάφερε να… κλέψει τη νίκη με γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Και ήρωα τον Ζοάο. Μπήκε στο ματς στο 74′, σκόραρε με κεφαλιά στο 79′, πάγωσε το γήπεδο και χάρισε τον Βόλο τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του μετά την πρεμιέρα. Και τη δεύτερη νίκη του απέναντι στον ΟΦΗ τη φετινή σεζόν.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Σακόρ (7’ Βαζ – 77’ Μάνος), Νέιρα, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Στάικος, Κοροβέσης, Μπράουν

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Τσίκα, Οικονόμου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Αουγκούστο, Γκουαροτσένα (62’ Μπαλογιάννης), Τόρες, Γέντρισεκ (74’ Ζοάο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ