ΑΕΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

Οι Κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό – Μέσα ο Μπάρκας, στην 20άδα και ο Κλωναρίδης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (5/1, 15:00), για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Σε αυτή φυσικά δεν βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάνει αγώνα δρόμου για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα, κανονικά βρίσκεται στην 20άδα ο Μπάρκας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός αύριο κόντρα στους Αγρινιώτες, αλλά και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Συγκεκριμένα, την αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζουν οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ντέλετιτς και Αλμπάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ