Ολυμπιακός: Με Σισέ και «κοντούς» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Με Σισέ και «κοντούς» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επέστρεψε σε αποστολή ο Σισέ, μέσα Ποντένσε, Βαλμπουενά, εκτός Τοροσίδης, Μεριά, Γκασπάρ.

Την Κυριακή έχει ντέρμπι. Το μεγαλύτερο του ελληνικού αθλητισμού. Ξέχωρα από την κατάσταση που βρίσκεται η κάθε ομάδα, όταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται, σε οποιοδήποτε σπορ, πρόκειται για το γεγονός της ημέρας, της εβδομάδας. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Πράσινους το βράδυ της Κυριακής (19:30, novasports1HD), με αποτέλεσμα η κουβέντα για το σημαντικότερο παιχίδι της 17ης αγωνιστικής να είναι τουλάχιστον… περιττή.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το βράδυ του Σαββάτου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προπονεί για τελευταία φορά τους παίκτες του, πριν την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αρκετές επιστροφές, μια… μεγάλη, αλλά και μία σημαντική απουσία. Συγκεκριμένα, όπως αναμενόταν, οι Βαλμπουενά και Ποντένσε βρίσκονται κανονικά στη λίστα των 21 παικτών που συμπεριέλαβε στην αποστολή το Μαρτίνς. Στην οποία, όμως, βρίσκεται και ο Πάπε Αμπού Σισέ. Για πρώτη φορά μετά τις 18 Σεπτεμβρίου. Ημέρα του αγώνα με την Τότεναμ στο Φάληρο. Ημέρα που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Σισέ ήταν ο μοναδικός σκόρερ του Ολυμπιακού στο αντίστοιχο περσινό ντέρμπι μεταξύ των δύο «αιωνίων».

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε όλη την εβδομάδα. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Γκιγιέρμε, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, αλλά και οι Μεριά, Μπρούνο Γκασπάρ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ