ΠΑΟΚ: Χωρίς νίκη σε πέμπτο ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Χωρίς νίκη σε πέμπτο ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ δεν πετύχει νίκη σε ντέρμπι φέτος, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα – Χάνεται στα μεγάλα ματς η ομάδα ο Δικέφαλος του Βορρά.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ντέρμπι με τον Αρη για τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να γνωρίζει ταπεινωτική ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης με 4-2, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει στο σπίτι του συμπολίτη, με την ομάδα του Αμπελ Φερέιρα να μένει για πέμπτο διαδοχικό ντέρμπι χωρίς νίκη. Στα προηγούμενα τέσσερα ντέρμπι που έδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της είχε ισάριθμες ισοπαλίες.

Συγκεκριμένα, είχε έρθει 2-2 με τον Αρη στην Τούμπα, όπως επίσης και με τον Παναθηναϊκό (2-2). Το ίδιο σκορ ήταν και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ στο Καραϊσκάκη ήρθε 1-1 με τον Ολυμπιακό.

Η νίκη… αγνοείται για τον ΠΑΟΚ, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε κανένα από τα μεγάλα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα. Στο Κ. Βικελίδης, όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να πάει… περίπατο το αήττητο σερί των 51 αγώνων που έτρεχε μέχρι απόψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ