Μεγάλο πριμ από Καρυπίδη: «Δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ποιος είναι ο Άρης»

Μεγάλο πριμ από Καρυπίδη: «Δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ποιος είναι ο Άρης»

Τρελό πάρτι στα αποδυτήρια του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ομιλία Καρυπίδη για το μεγαλείο του Άρη, αλλά και μεγάλο πριμ.

Η Θεσσαλονίκη είναι κίτρινη. Ο Άρης «πάτησε» τον ΠΑΟΚ μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Του διέλυσε το αήττητο, έδειξε τις τεράστιες δυνατότητές του και απέδειξε σε όλη την Ελλάδα, ότι είναι μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Πολύ ψηλά. Και αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε σε όλους ο Θοδωρής Καρυπίδης, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο ισχυρός άντρας της κίτρινης ΠΑΕ έζησε έντονα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τη σουίτα του και φυσικά πανηγύρισε το «χορταστικό» 4-2. Αμέσως μετά τη λήξη κατέβηκε στα αποδυτήρια και γιόρτασε την εμφατική νίκη μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, πανηγύρισε με τους ποδοσφαιριστές του και σκόρπισε χαρά, ενημερώνοντάς τους πως η μεγαλειώδης νίκη που πέτυχαν, θα κάνει… καλό και στις τσέπες τους. Καθώς ανακοίνωσε ότι οι παίκτες θα πάρουν μεγάλο πριμ για τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν.

Μιλώντας στους Κίτρινους, που δεν σταμάτησαν στιγμή να πανηγυρίζουν, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μπράβο σε όλους, κάνατε μεγάλη νίκη. Είδε όλη η Ελλάδα ποιος είναι ο Άρης. Να το χαρούμε σήμερα και αύριο και από Δευτέρα δουλειά ξανά, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ