Ολυμπιακός : Και Ιγκόρ Σίλβα και Πασαλίδη

Ολυμπιακός : Και Ιγκόρ Σίλβα και Πασαλίδη

Διπλό «χτύπημα» του Ολυμπιακού από τον Αστέρα Τρίπολης με τον πρώτο να ετοιμάζεται για Γενάρη στον Ρέντη και τον δεύτερο το καλοκαίρι.

Ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά επιδιώκει να παίρνει ο Ολυμπιακός και όπως συμβαίνει στην συντριπτική πλειοψηφία τα τελευταία χρόνια έτσι και εν όψει της μεταγραφικής περιόδου που ξεκινά φροντίζει να κάνει τις κινήσεις που πρέπει.

Ιγκόρ Σίλβα και Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είναι οι δύο παίκτες που αναμένεται να ανήκουν σύντομα (και επίσημα) στον Ολυμπιακό με τον πρώτο όπως αναφέραμε από νωρίς να προορίζεται για άμεση μετακίνηση στον Ρέντη και τον δεύτερο για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης έχουν συμφωνήσει για τις μεταγραφές με τον Ιγκόρ Σίλβα, τον 22χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ να περιμένει τις εξελίξεις στο «μέτωπο» Φιγκέιρας όπου όπως προαναφέραμε είναι πολύ πιθανό να φέρει πρόταση για μεταγραφή και τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν στην Τρίπολη και από το καλοκαίρι να έρχεται στον Ολυμπιακό.

Ο Πασαλίδης άλλωστε έχει εντυπωσιακή εξέλιξη παίρνοντας μεταγραφή από τον Αιγινιακό στον Αστέρα το περασμένο καλοκαίρι και μαζί τη φανέλα του βασικού στο «σπίτι» του με 15 συμμετοχές και δύο γκολ δείχνοντας πως έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει το όνειρο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ