Ολυμπιακός: «Ντοπάρουν» τους παίκτες οι οργανωμένοι πριν το ντέρμπι (pic)

Ολυμπιακός: «Ντοπάρουν» τους παίκτες οι οργανωμένοι πριν το ντέρμπι (pic)

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού κάλεσαν τους ομοϊδεάτες τους να δώσουν δυναμικό παρών αύριο το απόγευμα στις 17:00 στο πάρκινγκ του Καραϊσκάκη για να «ντοπάρουν» τους παίκτες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντίστροφα για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης μετρούν άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Πεδρό Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Πράσινους, για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι με το Τριφύλλι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα αφήσουν μόνη της την αγαπημένη τους ομάδα. Οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών με ανάρτησή τους στα social media κάλεσαν τους ομοϊδεάτες τους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο πάρκινγκ του Καραϊσκάκη στις 17:00 και να υποδεχθούν – εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές, πριν τη μάχη με τον Παναθηναϊκό.

«Σε συνέχεια της προηγούμενης μας ανακοίνωσης,δεν μένουμε στα λόγια και ξεκινάμε τις πράξεις αρχής γενομένης από αύριο: ΣΤΙΣ 17:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. Υ.Γ:Αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ΕΜΕΙΣ», ανέφεραν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ