Φερέιρα: «Να είμαστε πρώτοι στο τέλος»

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στην αποτελεσματικότητα που είχε ο Άρης, αλλά και στα λάθη των παικτών του, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων πως στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι άλλος στο τέλος να είναι πρωταθλητής.

Φερέιρα: «Να είμαστε πρώτοι στο τέλος» | to10.gr

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, στη συνέντευξη Τύπου αρχικά μίλησε για τα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του λέγοντας τα εξής: «Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Την πρώτη φορά που φτάνει ο αντίπαλος στην εστία πετυχαίνει γκολ και δεν είμαι προπονητής που θα ψάξω δικαιολογίες, αλλά πρέπει κι έχουμε κάνει καλύτερα πράματα απ΄αυτά που κάναμε σήμερα.

Αυτό είναι για όλους τους παίκτες. Αν θέλω να κάνω μία ανάλυση με κρύο αίμα, θα έλεγα ότι θα συνόψιζα το παιχνίδι σε μία λέξη. Αποτελεσματικότητα. Ο αντίπαλος, είχε 5 κι εμείς είχαμε 12 φάσεις. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Δυστυχώς σήμερα δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, για να πετύχουμε τα γκολ που θέλαμε.

Αναβολή στην εκδίκαση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης

Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα μιλήσω για τη λέξη ισορροπία. Δεν ήμασταν οι καλύτεροι πριν από 15 ημέρες και δε χάσαμε ότι καλύτερο είχαμε κάνει μέχρι τώρα. Το πρωτάθλημα είμαι μακρύ. Στόχος είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να είμαστε πρώτοι».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ είπε: «Πριν από αυτό το παιχνίδι, όλα ήταν σε γενικές γραμμές καλά. Εγώ καταλαβαίνω το πνεύμα αυτής της ερώτησης, έχω κατανοήσει καλά την κουλτούρα του Έλληνα. Ζει τα πάντα στα άκρα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Προφανώς για να μπει ένα γκολ, πρέπει να υπάρξει λάθος. Αυτό το οποίο πάντα κάνουμε είναι αναλύουμε τα λάθη που κάνουμε, για να μην επαναληφθούν.

Ο δρόμος μας παραμένει ο ίδιος. Σήμερα δυστυχώς χάσαμε, μένει αυτό το πολύ σημαντικό επίτευγμα με τα τόσα παιχνίδια αήττητο του προηγούμενου προπονητή και συνεχίζουμε τη δουλειά. Θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε πρώτοι στο τέλος. Το μοναδικό που θα ήθελα να πω, είναι ότι θα προτιμούσα να έχω όλους τους παίκτες μου».

Για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στα ντέρμπι: «Είναι αρκετά νωρίς και σίγουρα είναι κάτι που το κοιτάμε. Η ομάδα έχει δείξει καλά σημάδια δουλειάς κι αποτελεσμάτων. Όταν φτάσουμε στα Play Off, θα δώσουμε τις απαντήσεις που θέλουμε και θα δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και σε βαθμολογική συγκομιδή. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι δύσκολο για εμάς, όσο και για όλους τους υπόλοιπους».

Για τον Ζίβκοβιτς: «Το πρώτο που είπα όταν κάθισα εδώ, ήταν ότι δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Όπως επίσης ότι όλοι μας μπορούμε να έχουμε καλύτερη απόδοση. Εδώ θα είμαστε, με ισορροπία και με ψυχραιμία, να πάρουμε αποφάσεις. Μπορούμε να αντιδράσουμε μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, με ένα θετικό αποτέλεσμα, στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Για την ατμόσφαιρα σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Χάσαμε 3 βαθμούς και δεν είναι καλό για εμάς. Δεν έχει σημασία το πόσες φορές θα πέσεις, αλλά το πόσες φορές θα σηκωθείς. Μας κοστίζει αυτή η ήττα και σε εμάς και στους φιλάθλους μας».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο