Ο Άρης είναι το αφεντικό

Ο Άρης είναι το αφεντικό

Ήταν απόλυτη, ξεκάθαρη και επιβλητική νίκη. Ο μεγάλος Άρης του Ένινγκ έκανε επίδειξη δύναμης επί του ΠΑΟΚ στο κατάμεστο Βικελίδης. Και έδωσε απαντήσεις.

Ενα απίστευτο πάρτι έστησε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ενα πάρτι με καλεσμένο τον κόσμο του, που γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Ο Λάρσον μπορεί να ήταν αυτός που ισοφάρισε για τον Άρη, το πρώτο γκολ όμως το πέτυχαν οι οπαδοί της ομάδας. Οι οποίοι παρέδωσαν μαθήματα ομαδικής συμπεριφοράς και μάλιστα δωρεάν σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι από τη τηλεόραση.

Τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν στραμμένα στο Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα. Όπως αποδείχτηκε, όχι άδικα…

Ο Άρης δεν κέρδισε απλά τον αντίπαλο του. Η επικράτηση του ήταν επιβλητική, ξεκάθαρη και χωρίς να μπορεί να πει κανείς το παραμικρό. Η ομάδα του Ένινγκ ήταν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε ματ στον Φερέιρα, του πήρε την ταυτότητα. Ο Άρης ήταν εξαιρετικά στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Και κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ.

Η πίεση ψηλά απέδωσε καρπούς και έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να κλέψει μπάλες και να βγει στην αντεπίθεση.

Ακόμα ένα πολύ θετικό στοιχείο για τον Άρη, είναι οτι καταφέρνει πλέον και εκμεταλλεύεται τις στημένες φάσεις. Αυτός ο τομέας αποδείχτηκε καθοριστικός για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Άρης είχε σήμερα στη σύνθεση του έναν εκπληκτικό Σάσα. Ήταν ενα κέντρο από μόνος του, ήταν παντού στον αγωνιστικό χώρο. Οι κίτρινοι πέτυχαν διάνα με την απόκτηση του Βραζιλιάνου που απο παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται και καλύτερος.

Η ομάδα του Ένινγκ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ίσως η καλύτερη στο πρωτάθλημα σε οτι αφορά την εκμετάλλευση κενών χώρων στις αντεπιθέσεις.

ΥΓ1. Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις ο Φετφατζίδης, που έφτασε τις έξι ασίστ στο πρωτάθλημα.

ΥΓ2. Εκτός από τον Ντουρμισάι, ο Άρης έχει εντοπίσει ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, έναν κεντρικό μέσο και ένα δεξι μπακ. Εξελίξεις τις επόμενες μέρες…

ΥΓ3. Μια οικογένεια η ομάδα και αυτό φαίνεται στους πανηγυρισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ