Σισέ: «Οικογένεια μου ο Ολυμπιακός, να σκοράρω πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Σισέ: «Οικογένεια μου ο Ολυμπιακός, να σκοράρω πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε για την επιστροφή του στην αποστολή του Ολυμπιακού, για την περιπέτεια με την υγεία του, αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μετά από αρκετούς μήνες βρίσκεται και πάλι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε αρκετό διάστημα από ασθένεια, όμως είναι και πάλι διαθέσιμος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον υπολογίζει κανονικά. Ο Σισέ μίλησε στη Nova ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» κι αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και τη στήριξη που είχε από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Σισέ τόνισε ότι ελπίζει να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό και πως θέλει να σκοράρει ξανά κόντρα στο τριφύλλι, όπως είχε συμβεί στο περσινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το μεγάλο διάστημα απουσίας του: «Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να επιστρέψω. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα, ήταν μακρά η απουσία μου, τόσο από τις προπονήσεις, όσο και από τους αγώνες… Η θεραπεία μου ήταν δύσκολη, έπρεπε να νιώσω πάλι δυνατός! Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω ξανά στις προπονήσεις και που βρίσκομαι ξανά μαζί σας».

Για τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του: «Οι φίλοι, η οικογένεια μου, οι μάνατζερ μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι με βοήθησαν πολύ. Ήταν σημαντικό να νιώθω πως έχω ανθρώπους δίπλα μου που με υποστηρίζουν. Οι συμπαίκτες μου στάθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν να ξεπεράσω το πρόβλημα υγείας που με ταλαιπώρησε. Είμαι χαρούμενος που οι δύσκολες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν».

Για τη λέξη οικογένεια που χρησιμοποιεί, για να περιγράψει τον Ολυμπιακό: «Ένιωθα σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου, ένιωθα την αγάπη των ανθρώπων της ομάδας και των φιλάθλων. Είναι μια οικογένεια. Έλαβα πολλά μηνύματα και πολλή αγάπη! Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη».

Για το ποιο παιχνίδι, από εκείνα που έχασε, θα ήθελε να ζήσει: «Όταν είσαι αθλητής και επαγγελματίας θέλεις να βοηθάς την ομάδα σου σε όλα τα παιχνίδια και σε όλες τις υποχρεώσεις, προσφέροντας στους συμπαίκτες σου. Όμως, στο ποδόσφαιρο αυτό δεν είναι δυνατό. Ασθένειες και τραυματισμοί σε κρατούν μακριά από τις υποχρεώσεις… Συνέβη και σε εμένα και προσπάθησα να το αποδεχτώ. Τώρα, είμαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ, στα παιχνίδια της Ευρώπης και της Ελλάδας».

Για τον Παναθηναϊκό και το μεγάλο ντέρμπι: «Νομίζω πως έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτό το ματς! Είναι ένα ιδιαίτερο ματς, γιατί είναι ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έρχεται για να πάρει ένα αποτέλεσμα από την έδρα μας… Από την άλλη, έχουμε όλα τα μέσα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε ποιοτική άμυνα και επίθεση, ο προπονητής θα επιλέξει τους καλύτερους παίκτες, για να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το γκολ που είχε πετύχει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Όταν ήμουν πιο μικρός μάθαινα για τα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι ιδιαίτερο που μπορεί και να παίξω σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι ξεχωριστό να σκοράρεις σε ένα τέτοιο ματς, αν και δεν είχαμε κερδίσει. Ελπίζω στο μέλλον να το επαναλάβω είτε απέναντι στον Παναθηναϊκό, είτε απέναντι σε άλλον μεγάλο αντίπαλο».

Για το αν θα σκοράρει σήμερα: «Γιατί όχι; Το ελπίζω!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ