Άρης: Αποθεραπεία ο Τόνσο

Άρης: Αποθεραπεία ο Τόνσο

Η συμμετοχή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με τη Ξάνθη θα ξεκαθαρίσει αύριο .

Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μικαελ Ένινγκ. Ο Μάρτιν Τόνσο έκανε αποθεραπεία, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει (διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο) και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας κυπέλλου με τη Ξάνθη θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με την Ξάνθη στην «Ξάνθη Arena» (08/01, 21:30), στο πλαίσιο της 6ης φάσης («16») του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τον Μάρτιν Τόνσο να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας (διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο).

Αύριο, Δευτέρα, ανήμερα των Φώτων, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ