Ντανιέλε Βέρντε: Ο τελευταίος στη… λίστα του Καρέρα

Ντανιέλε Βέρντε: Ο τελευταίος στη… λίστα του Καρέρα

Ο Ντανιέλε Βέρντε έχει περιοριστεί σε ρόλο αναπληρωματικού μετά την έλευση του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Ιταλό τεχνικό να δείχνει πως έχει άλλες... προτιμήσεις για τις θέσεις στα άκρα.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η ΑΕΚ ξόδεψε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου να φέρει τον Ντανιέλε Βέρντε στην Ελλάδα και να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική της γραμμή.

Ο Ιταλός εξτρέμ αποτελούσε την ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους της «Ένωσης», οι οποίοι έπειτα από σχετικές διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα, αλλά και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία και να ντύσουν τον 26χρονο στα «κιτρινόμαυρα».

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο Βέρντε ήταν πλέον έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα και στην «Ένωση» ήλπιζαν πως είχαν πάρει τη σωστή απόφαση.

Πέντε μήνες αργότερα, η ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη ενός ακόμα Ιταλού. Ο Μάσιμο Καρέρα έρχεται στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και τη διάδοχη κατάσταση μετά την απομάκρυνση του προσωρινού, Νίκου Κωστένογλου.

Πλέον, ο 55χρονος έχει ένα νέο υλικό στα χέρια του και στη θεωρία ο Ντανιέλε Βέρντε θα έπρεπε να αποτελούσε ένα από τα κύρια στατιστικά. Η πραγματικότητα, όμως, είναι εντελώς διαφορετική, καθώς ο Ιταλός εξτρεμ φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του συμπατριώτη του.

Στα τέσσερα πρώτα ματς που ο Καρέρα έχει καθίσει στον πάγκο της «Ένωσης» έχει πάντα δίπλα του τον πρώην άσο της Βαγιαδολίδ, ο οποίος ακόμα δεν έχει αντικρίσει το όνομά του στη βασική ενδεκάδα.

Τόσο με την Ξάνθη, όσο και με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Καρέρα διαφορετικά ονόματα, όπως ο Μάνταλος και ο Παουλίνιο για να ενισχύσουν τα φτερά της «Ένωσης», με τον Βέρντε να παίρνει μόλις 30΄λεπτά συμμετοχής συνολικά και στους δυο αγώνες.

Αντίστοιχα, στο ματς κόντρα στη Λαμία, ο Ιταλός επέλεξε να τον αφήσει και πάλι εκτός βασικής ενδεκάδας, με τον 26χρονο μάλιστα να μην αγωνίζεται λεπτό στην εκτός έδρας ισοπαλία των «κιτρινόμαυρων». Η σημερινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναιτωλικό σήμανε… αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, όμως και πάλι ο Βέρντε έμεινε εκτός πλάνων.

Αντίθετα, φανέλα βασικού πήραν οι Ντέλετιτς και Αλμπάνης, με τον Ιταλό να περνάει αλλαγή στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, έστω και μέσα σε αυτά τα 45΄ο Βέρντε πρόλαβε να δείξει πως δεν έχει παραδώσει τα όπλα, καθώς σημείωσε το 3-1 της «Ένωσης» απέναντι στους Αγρινιώτες, ενώ είχε και ακυρωμένο γκολ.

Η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης παραμένει ερωτηματικό, όμως για την ώρα ένα είναι σίγουρο: Ο κύριος… ένα εκατομμύριο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του προπονητή του και θα πρέπει να παλέψει για μια θέση βασικού στα πλάνα του Καρέρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ