Βαλμπουενά: «Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, αλλά σημαντική η νίκη»

Βαλμπουενά: «Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, αλλά σημαντική η νίκη»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τη σημασία της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό, στάθηκε στο δύσκολο έργο που περιμένει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια, σχολιάζοντας και τη θέση, στην οποία αγωνίστηκε.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τόνισε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού πως είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα του πήρε τη νίκη, αν και δεν έπιασε σπουδαία επίπεδα απόδοσης.

Παράλληλα ο Γάλλος, που μοίρασε και την ασίστ στον Ελ Αραμπί, στο μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σχολιάζοντας τη θέση στην οποία αγωνίστηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και παλέψαμε από την αρχή. Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε αλλά αμυνθήκαμε καλά, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το σημαντικό.

Ο Παναθηναϊκός μας έβαλε δύσκολα σήμερα. Έπαιξε ρόλο ότι έλειπε και ο κόσμος μας. Παίζαμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να επιτρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους: «Δεν θα είναι εύκολο , γιατί και στο παρελθόν έχουμε χάσει ματς κόντρα σε μικρότερες ομάδες. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Για την θέση που αγωνίστηκε: «Δεν με νοιάζει σε ποια θέση θα παίζω αρκεί να να βοηθάει την ομάδα. Όσο είμαι διαθέσιμος θέλω να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ