Λαλάκη… πατώνεις;

Λαλάκη… πατώνεις;

Αν ο Σαββίδης πληρώνει 1 εκατ ευρώ τον χρόνο για να έχει αυτή την επικοινωνία «υποστήριξη» ας το γυρίσει στις φιλανθρωπίες. Μπορεί τουλάχιστον έτσι να ελπίζει σε συγχώρεση για τις αμαρτίες του. Εν τω μεταξύ Λαλάκη τι έγραφες ένα μήνα πριν;

Είναι για λύπηση γενικώς. Είναι όμως και τόσο χαμηλό το επίπεδο τους που σε κάνει να απορείς. Όχι, για τον Λαλάκη και τα νεροπίστολα. Για τον Ιβάν Σαββίδη και τα λεφτά που «πετά» από το μπαλκόνι της έπαυλης του στον… ωκεανό της ενημέρωσης. Αν είναι πρόεδρε να περιμένεις από τα «παρατράγουδα», καλύτερα δώσε τα σε καμιά φιλανθρωπία. Μπορεί να πιάσουν τόπο. Να σε δει ο μεγαλοδύναμος και να συγχωρέσει τις ποδοσφαιρικές αμαρτίες σου.

Τι παίζει: Εδώ και καμιά ώρα προσπαθεί ο Λαλάκης να πείσει τον κόσμο όλο ότι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε στο Καραϊσκάκης. Γιατί; Διότι ο Σιδηρόπουλος, επίλεκτο μέρος και αυτός της… παρέας, έστειλε τον Γκεστράνιους δύο φορές στο VAR χωρίς λόγο. Όποιος βλέπει πέναλτι στη φάση του Μακέντα με τον Μπα ας το γυρίσει στο πλέξιμο. Ή ας ζητήσει από το Open να πάει αμισθί στη θέση του –αμισθί- Κάκου που είναι βέβαιο ότι θα την βάλει και αυτός την πινελιά του.

Ποιο είναι όμως το κόλπο; Γράφει ο Λαλάκης, τσιμπάνε οι Πράσινοι (τον Αλαφούζο το site της… αλητείας τον έχει όμηρο) και πάνε από το πουθενά να φτιάξουν ένα αφήγημα που θα το πάρει ο Ιβάν στη τσάντα του, όταν θα έρθει η ώρα της συνάντησης με τον Χούμπελ.

Τότε που θα πρέπει να εξηγήσει από ποιον πληρώνεται στο Open tv η γυναίκα του Παπαπέτρου, και ο γιος του δικαστή που διατήρησε τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του Ολυμπιακού. Τότε που θα πρέπει να του εξηγήσει πως ο σερβιτόρος ανιψιός του έριξε δέκα εκατ ευρώ στην RFA για να αγοράσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης.

Τότε που θα πρέπει να του πει για τον Μπέο, και τους έξι δανεικούς στον Βόλο. Και για τον τρόπο που ο Περέιρα έκανε τον Ευαγγέλου την πρώτη «σφυρίχτρα» της χώρας.

Οκ, κατανοητή η προσπάθεια. Το επίπεδο όμως χαμηλό. Πολλά τα φράγκα Λαλάκη για να σκέφτεσαι σαν παιδάκι της δευτέρας δημοτικού. Περιμένουμε από σένα περισσότερα. Μπάλα δεν ξέρεις. Δημοσιογράφος δεν είσαι. Τουλάχιστον δείξε ότι διαθέτεις λιγάκι φαντασία. Όχι τίποτε άλλο αλλά δικαιώνεις και τα «αδέρφια» σου στη Θεσσαλονίκη που σε κοροϊδεύουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν.

Αυτά…

Υ.Γ. Είναι για γέλια και για κλάματα. Ο Λαλάκης γνωστός και ως πρασινοφρουρός έγραφε την 1η Δεκεμβρίου του 2019 ότι οι ξένοι διαιτητές σφυρίζουν ότι βλέπουν και ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη τους. Τα έγραφε μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 όπου ο ξένος διαιτητής είχε «σφάξει» τον Ολυμπιακό για τα μάτια του «εξυγιαντικού» ΠΑΟΚ. Σήμερα ο Λαλάκης είδε πως ο ξένος διαιτητής αρνείται να δει τα καταφανή. Εννοεί αυτά που του έλεγε να… δει ο Σιδηρόπουλος που είναι «δικός τους» για να γίνει η δουλειά όπως έπρεπε. Μέσα σε ένα μήνα και κάτι ο Λαλάκης φάσκει και αντιφάσκει. Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαίως, είναι η πολλοστή. Κλασικός Λαλάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ