«Σκοτώνονται» μεταξύ τους οι διαιτητές για την αποχή και την ψηφοφορία

«Σκοτώνονται» μεταξύ τους οι διαιτητές για την αποχή και την ψηφοφορία

«Μαλλιά κουβάρια» οι διαιτητές. Παραιτήσεις από το άτυπο όργανο διαιτητών και βοηθών των Τζήλου, Ζαχαριάδη και Παπαπέτρου, έπονται κι άλλοι. Έρχονται αποκαλύψεις στο σεμινάριο.

Ήθελαν να κάνουν αποχή και να δείξουν προς τα έξω ότι είναι μια… γροθιά. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, έπεσα στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν. Με την ψηφοφορία τους, που έγινε τρεις φορές, με το «σπασμένο» τηλέφωνο και με τις ασυνεννοησίες τους, οι οποίες τους έφεραν σε σημείο να είναι πλέον… σκοτωμένοι. Ο λόγος για τους διαιτητές, που έγιναν τις τελευταίες μέρες «μαλλιά κουβάρια».

Ένας μικρός χαμός γίνεται στις τάξεις τους. Οι μισοί δε μιλάνε πλέον με τους άλλους μισούς. Ο Παπαπέτρου, ο Ζαχαριάδης και ο Τζήλος παραιτήθηκαν από το άτυπο όργανο διαιτητών και βοηθών και οσονούπω θα συμβεί το ίδιο με τους Μπαλτά και Καρσιώτη.

Μάλιστα, οι παραιτηθέντες ισχυρίζονται δεξιά κι αριστερά πως θα φέρουν… αποκαλύψεις στο σεμινάριο. Και θα πουν και τους λόγους που τους έκαναν να παραιτηθούν.

Πρόκειται πλέον για «εμφύλιο» στο εσωτερικό των διαιτητών. Που ξέσπασε με αφορμή και την αποχή, που δεν έγινε, αλλά πολύ περισσότερο με το γεγονός ότι διέρρευσε η ψηφοφορία. Και μάλιστα πριν καν αυτή τελειώσει. Στις 21:00 ήταν το deadline, από τις 19:00 γνώριζαν όλοι ότι δε θα γίνει αποχή και μάλιστα και τα ονόματα των διαιτητών που άλλαξαν απόφαση και είπαν «όχι» στην αποχή.

Τα ονόματα, δηλαδή, των διεθνών: Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Τζήλος, Σκουλάς, Koμivnς, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος. Αυτοί «παρέσυραν» και τους Ευαγγέλου, Βρέσκα, Καραντώνη, Τσαμούρη. Και τους περισσότερους, που άλλαξαν γνώμη από το μεσημέρι έως το βράδυ.

Στην άλλη πλευρά οι Ζαχαριάδης, Φωτιάς, Σέζος, Φωτιάδης, Κοτσάνης. Υπήρχαν κι άλλοι που δεν ψήφισαν και καθόλου. Όπως ο Τζοβάρας. Και τώρα υπάρχουν αρκετοί που φοβούνται τις… επιπτώσεις. Επειδή πήραν λάθος θέση στο θέμα της αποχής. Μπάχαλο.

Κάποιοι ζητούν τα ρέστα για τις διαρροές και ρωτάνε από πού κι ως που υπήρξαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Και «δείχνουν» το άτυπο όργανο (Παπαπέτρου, Ζαχαριάδης, Τζήλος, Μπαλτάς και Καρσιώτης) ως υπεύθυνο για όσα… κωμικά έχουν συμβεί.

Μια κωμωδία ήταν όλη η ιστορία. Όπως είναι και τα σφυρίγματά τους. Όπως είναι κι εκείνοι που προσπαθούν να τους υπερασπιστούν. Οι ίδιοι που μιλούσαν δημόσια για buylling και μετά έκαναν κωλοτούμπα μήπως και γλιτώσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ