Παναθηναϊκός: Η πρώτη ήττα μετά από 2,5 μήνες και τα παράπονα

Παναθηναϊκός: Η πρώτη ήττα μετά από 2,5 μήνες και τα παράπονα

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τις 27 Οκτωβρίου. Συνέβη στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς που θα μπορούσε ακόμα και να είχε κερδίσει. Η αντίδραση των «πράσινων» και οι απορίες για τον Γκεστράνιους.

Νομοτελειακά κάποια στιγμή θα έχανε. Ο Παναθηναϊκός «έτρεχε» ένα σερί οχτώ αήττητων αγώνων, σερί που θύμιζε το ξεκίνημα της περσινής του σεζόν. Όχι με τις ίδιες νίκες, αφού σε αυτά τα οχτώ παιχνίδια είχε τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Τελευταία του ήττα ήταν στις 27 Οκτωβρίου, από τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, ένα ματς στο οποίο έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Ουάρντα. Σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός είχε καλή απόδοση, αλλά ηττήθηκε. Το ίδιο συνέβη και χθες στο Καραϊσκάκη. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμα και νικητής. Αν στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν καλύτερος, είχε βρει τον τρόπο για να σκοράρει.

Είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, είχε ένα γκολ που ακυρώθηκε, είχε 55% κατοχή της μπάλας, εξαιρετική κυκλοφορία και αρκετούς τρόπους να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είχε καλή τελική προσπάθεια. Του έχει συμβεί ξανά. Του συμβαίνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του. Θα μπορούσε να είχε 8-9 βαθμούς περισσότερους αν είχε έναν παίκτη να στέλνει με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα.

Οι απορίες για τον Γκεστράνιους

Οι παίκτες στα αποδυτήρια τα έβαζαν με την τύχη τους, την αστοχία τους, αλλά και με τον Γκεστράνιους. Κοιτούσαν στα κινητά τους τη φάση με το πέσιμο του Μακέντα και απορούσαν γιατί ο Φιλανδός δεν έδειξε την άσπρη βούλα σε ένα τέτοιο μαρκάρισμα. Αποτυπώθηκε στις κουβέντες του Χρήστου Δώνη και του Τάσου Χατζηγιοβάνη μετά το ματς.

Ζήτησαν σεβασμό στον Παναθηναϊκό, όχι μόνο για χθες, αλλά σε κάθε παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε και στην Τούμπα, αδικήθηκε με την Ξάνθη, αδικήθηκε με τη Λάρισα, με τη Λαμία, με τον Πανιώνιο. Είναι πολλά τα ματς και γι’ αυτό πλέον αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές.

Ο Γολγοθάς του Ιανουαρίου

Τι περιλαμβάνει η επόμενη μέρα; Ένα πρόγραμμα… βουνό. Άλλα έξι παιχνίδια σε διάστημα είκοσι ημερών, αρχής γενομένης από μεθαύριο και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα για το Κύπελλο, έως τα τέλη Ιανουαρίου. Εκτός των δύο αγώνων του Κυπέλλου, έχει να αντιμετωπίσει Πανιώνιο (εντός), Ξάνθη (εκτός), Ατρόμητο (εντός), ΑΕΛ (εκτός).

Στα τέλη Γενάρη θα γνωρίζει πια, με πιο ξεκάθαρο τρόπο, αν θα είναι φαβορί για να μπει στην εξάδα ή όχι. Και, φυσικά, δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκλειστεί από το Κύπελλο απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ