Συμφωνία ΑΕΚ – Μοράν, με τις… ευχές της Λεγανιές

Συμφωνία ΑΕΚ – Μοράν, με τις… ευχές της Λεγανιές

Η «AS» επιβεβαίωσε τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ισπανό, αλλά και την άδεια που του έδωσε η Λεγανιές, που επίσης λέει άμεσα το «ναι». Ερχεται στην Ελλάδα ο παίκτης.

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα θα γίνει τα επόμενα 24ωρα ο Ερικ Μοράν, όπως σας έχει ενημερώσει σχετικά to10.gr. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος της Λεγανιές και εκλεκτός του Μανόλο Χιμένεθ για αντικαταστάτη του τραυματία Γιάκουμπ Γιόχανσον θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα, με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ενωση και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή της.

Εξάλλου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «AS», η ΑΕΚ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με τους «κιτρινόμαυρους» και πλέον απομένει το τυπικό σκέλος της συμφωνίας και μεταξύ των συλλόγων. Συμφωνία που είναι δεδομένη, καθώς η ΑΕΚ διαπραγματεύτηκε με τον παίκτη μετά από άδεια που του έδωσε η Λεγανιές.

Οπως σημειώνει η «AS», η ομάδα της Μαδρίτης έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρηση του Μοράν, απλώς αυτές τις ημέρες γίνονται κάποιες συζητήσεις αναφορικά με τα ανταλλάγματα. Η Λεγανιές είχε πληρώσει 200.000 ευρώ στη Σαραγόσα τον περασμένο Ιανουάριο για να πάρει τον παίκτη και θα ήθελε να πάρει πίσω αυτό το ποσό ή ένα μέρος αυτού. Η ΑΕΚ έχει αντιπροτείνει να τον πάρει ελεύθερο, προσφέροντας ποσοστό μεταπώλησης στη Λεγανιές και πάνω σε αυτό γίνονται επαφές για να τελειώσει η μεταγραφή. Κάτι που αναμένεται να συμβεί έως το Σάββατο. Οπότε και ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει την Ελλάδα.

Τέλος, αυτό που επισημαίνεται επίσης και ενισχύει τη βεβαιότητα για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι ότι ο Μοράν ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες της Λεγανιές για τις θετικές εξελίξεις και μάλιστα πήρε άδεια να φύγει από την προπόνηση νωρίτερα, για να διαπραγματευτεί με την Ενωση και να συμφωνήσει τους όρους του νέου (3ετούς κατά πάσα πιθανότητα) συμβολαίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ