Κυριάκος για τον θάνατο οπαδού: «Άντε σοβαρευτείτε με τις αηδίες»

Κυριάκος για τον θάνατο οπαδού: «Άντε σοβαρευτείτε με τις αηδίες»

Ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε μέσω των social media στην τραγική είδηση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού.

Με σκληρή λόγια, μέσω των social media, μίλησε ο Κυριάκος Κυριάκος για τη δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η οπαδική είναι μια μαλ@@@,

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Θα μιλήσω σκληρά και χωρίς την ελάχιστη «πολιτική ορθότητα». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μ@λ… από τα θύματα οπαδικής βίας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μ@λ… από την οπαδική βία. Δεν βρίσκω πιο ταιριαστή λέξη. Όλοι κάπου στα 5-6 μας χρόνια διαλέξαμε μια ομάδα. Συγκυριακά και όχι συνειδητά. Άλλον τον έκανε ο μπαμπάς του, άλλον ο νονός του, άλλον ένα ερέθισμα στην τηλεόραση. Εγώ έγινα ΠΑΟΚ γιατί αντιπαθούσα τον Γκάλη, που τον αγαπούσαν όλοι, αντιδραστικός γαρ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Το να σκοτώνεσαι για μια τόσο συγκυριακή επιλογή, είναι σαν να σκοτώνεσαι υπερασπιζόμενος τον παιδικό σταθμό που σε έγραψαν. Από ευχολόγια χιλιάδες. Κανείς δεν μπορεί να νιώσει όμως αν δεν μιλήσει με τον μπαμπά του Νάσου, με τις μανάδες των παιδιών στα Τέμπη. Αυτό σκέφτομαι κάθε φορά στο μνημόσυνο εκεί.

Άντε σοβαρευτείτε με τις αηδίες. Λίγη καζούρα, λίγο πάθος, λίγη συμμετοχή, αυτά είναι αρκετά. Δεν μπορεί να μας καθορίζει τη ζωή, πολύ περισσότερο να μας καθορίζει τον θάνατο η αγάπη για την ομάδα μας. Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο της μάνας του. Και δυστυχώς με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα δεν θα είναι το τελευταίο θύμα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ