«Στο κόλπο για Σολδάνο η Βελέζ»

«Στο κόλπο για Σολδάνο η Βελέζ»

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, η Βελέζ Σάρσφιλντ προσέγγισε τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει από τους «χεϊνέζες».

Μετά την Νιούελς Ολντ Μπόις μία ακόμα ομάδα της Αργεντινής φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα από την Λατινική Αμερική, αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μπόκα Τζούνιορς, με την Νιούελς Ολντ Μπόις να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτησή του.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 25χρονο στράικερ, που φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 6 ματς, έχοντας 531 λεπτά συμμετοχής. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, για τον επιθετικό του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται επίσης η Βελέζ Σάρσφιλντ.

Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής φέρεται να έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Μπόκα και να μετακομίσει στην Βελέζ.

Στα ρεπορτάζ πάντως δεν γίνεται αναφορά για το εάν η αργεντίνικη ομάδα θέλει να τον πάρει ως δανεικό ή με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμφωνία των Πειραιωτών με την Μπόκα Τζούνιορς το περασμένο καλοκαίρι ήταν για δανεισμό 1.5 έτους, ωστόσο, ο Σολδάνο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός πλάνων, μετρώντας πλέον μέρες στο ρόστερ των «χεϊνέζες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ