Ο Ολυμπιακός την δουλειά του…

Ο Ολυμπιακός την δουλειά του…

Έχει πολλές «μάχες» μπροστά του ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα. Η «εξυγίανση» παλεύει με νύχια και με δόντια να μείνει ζωντανή αλλά…

Η κορυφή και το +1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ψυχολογικά έχει ταράξει τους… εξυγιαντές και τους υποστηρικτές του «συστήματος» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με όσα έχουν συμβεί από το «σύστημα» κατά του Ολυμπιακού και υπέρ του ΠΑΟΚ σε αυτές τις 17 αγωνιστικές οι… εξυγιαντές περίμεναν πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στην βαθμολογία.

Η πίεση που δέχονται από τον Ολυμπιακό σε όλους τους τομείς είναι μεγάλη, και αυτό τους έχει τρομοκρατήσει. Ο πανικός τους διακρίνεται ξεκάθαρα από τις σπασμωδικές κινήσεις τους, στα όρια του αστείου. Όπως και από την σιωπή τους σε θέματα που κάνουν… τζίζ όπως όλα όσα αποκαλύπτονται συνεχώς γύρω από τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Μια υπόθεση που την Παρασκευή μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Σε αυτό το περιβάλλον και με την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ να έχουν καταλάβει πια τι «παίζεται» στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αλήθεια πως για πρώτη φορά η περιβόητη «εξυγίανση» είναι για τα καλά στριμωγμένη.

Προσέξτε όμως. Δεν έχει ηττηθεί, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην δώσει την «μάχη» της. Ο μόνος τρόπος άλλωστε για να κρατήσει την αγαπημένη της ομάδα «ζωντανή» είναι περιχαρακωμένη από… εξυγίανση, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού που τους έχει ταράξει στην νομιμότητα, απαντώντας στην λάσπη με στοιχεία και αποδείξεις έχει φέρει τα πρώτα αποτελέσματα.

Η «μάχη» όμως για τον Ολυμπιακό σε όλους τους τομείς συνεχίζεται. Η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει για να προστατεύσει τον σύλλογο και να μπορεί ο Μαρτίνς και οι παίκτες του να παίρνουν στο χορτάρι αυτό που δικαιούνται. Να νικάνε αν αξίζουν να νικήσουν, να χάνουν αν ο αντίπαλος αξίζει να τον νικήσει.

Το κανονικό ποδόσφαιρο δηλαδή και όχι αυτό που η… εξυγίανση επέβαλλε στην χώρα μας. Η συνέχεια παραμένει δύσκολη σε όλους τους τομείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα πάει μέχρι τέλους παντού!

Υ.Γ. Ζυγώνει η ώρα του μεγάλου ραντεβού. Και εκεί μόνο να κερδίσει μπορεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ