Ξανά για Τάνκοβιτς η ΑΕΚ!

Ξανά για Τάνκοβιτς η ΑΕΚ!

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς προσπαθεί να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» Μουαμέρ Τάνκοβιτς, καθώς ο Σουηδός εξτρέμ δεν τα βρήκε με την Τζένοα και έμεινε στην Χάμαρμπι.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ήταν από τους παίκτες που έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων για την ενίσχυση των άκρων της ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς, από το πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα. Ο Σουηδός εξτρέμ που έβγαλε μάτια με τη Χάμαρμπι βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή, όμως η υπόθεση «μπλόκαρε» για την Ένωση μετά την εμπλοκή της Τζένοα στην υπόθεση.

Ωστόσο, το θέμα της μεταγραφής του Τάνκοβιτς στη Γένοβα δεν προχώρησε και η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησής του. Ο Ίλια Ίβιτς έχει επαφές προσπαθώντας να κερδίσει την υπογραφή του 24χρονου εξτρέμ, το συμβόλαιο του οποίου με την Χάμαρμπι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε πως ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σουηδίας και τρεις φορές με την Ανδρών, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νόρκεπινγκ και στη συνέχεια πήγε στη Φούλαμ. Το 2014 μετακόμισε στην Άλκμααρ όπου έμεινε τρία χρόνια. Από το 2017 παίζει στην Χάμαρμπι. Φέτος είχε σε 28 συμμετοχές, 14 γκολ και 8 ασίστ.

Η υπόθεση δεν δείχνει απλή όμως σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ την προσπαθεί, μιας και ο Τάνκοβιτς είναι ένας παίκτης ικανός να κάνει τη διαφορά για τον Δικέφαλο, με χαρακτηριστικά που απουσιάζουν από το ρόστερ των Κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ