«Ο Ολυμπιακός ξανασκέφτεται τον Χασάν»

«Ο Ολυμπιακός ξανασκέφτεται τον Χασάν»

Ο Αχμέντ Χασάν δεν περνάει καλά στη Μπράγκα και σύμφωνα με την «A Bola» ο Ολυμπιακός καραδοκεί για την περίπτωση του.

Το καλοκαίρι ο Αχμέντ Χασάν επέστρεψε στη Μπράγκα, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν περνάει καλά στην Πορτογαλία και δεν έχει φανέλα βασικού… Ο 26χρονος επιθετικός έχει μόλις 7 συμμετοχές με χρόνο 366’, ένας διόλου κολακευτικός απολογισμός.

Όσο για την παραγωγικότητα του; Ο Χασάν έχει σκοράρει ένα και μοναδικό γκολ στην Liga Nos. Αναμφίβολα, αυτή η κατάσταση δυσαρεστεί τον Χασάν, ο οποίος ψάχνεται να αποχωρήσει από τη Μπράγκα.

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» υποστήριξε στο φύλλο της Τετάρτης ότι για τον Χασάν ενδιαφέρονται από ένα γνώριμο περιβάλλον: από τον Πειραιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκέφτονται να ασχοληθούν με τον Χασάν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια, το ρεπορτάζ δεν διευκρινίζει εάν οι «κόκκινοι» θα επιδιώξουν να φέρουν τον Χασάν με δανεισμό ή με μεταγραφή. Πάντως, από τον Ολυμπιακό διέψευσαν την Τετάρτη ότι ο βασικός επιθετικός τους, ο Ελ Αραμπί θα πάρει μεταγραφή και κατά συνέπεια, δεν δημιουργείται κενό στη γραμμή κρούσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ