Μεταγραφική συνάντηση Σαββίδη με Λουτσέσκου, Μίχελ

Μεταγραφική συνάντηση Σαββίδη με Λουτσέσκου, Μίχελ

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται τις επόμενες ώρες να συναντηθεί με τους Λουτσέσκου και Μίχελ για να πάρουν τις τελικές αποφάσεις για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να «τρέξει» διάφορα θέματα που σχετίζονται γύρω από τις επιχειρήσεις του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Λούμπος Μίχελ για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν ν’ ανεβάσουν ταχύτητα προκειμένου να έρθουν οι συμφωνίες με παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεχθεί για να βοηθήσουν τους ασπρόμαυρους περιμένουν στο ακουστικό τους κάποια ειδοποίηση για να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και να έρθουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θέλουν να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος προκειμένου η λέξη «ενίσχυση» να είναι με όλη την σημασία της για τον ΠΑΟΚ. Όσο καθυστερούν στην Τούμπα να πάρουν τις αποφάσεις τόσο ο κόσμος θα δυσανασχετεί από την στιγμή που οι «αντίπαλοι» του έχουν ξεκινήσει τις μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ