Στον ανακριτή οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Οι δύο νεαροί οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται ενώπιον της β’ τακτικής ανακρίτριας και απολογούνται για τον τραγικό θάνατο του 28χρονου.

Μια μέρα μετά την κηδεία του αδικοχαμένου Βούλγαρου οπαδού, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, οι συλληφθέντες οπαδοί του Δικεφάλου οδηγήθηκαν στον ανακριτή.

Συγκεκριμένα, τα δυο άτομα που συνελήφθησαν ως υπαίτια για τον θάνατο του άτυχου Βούλγαρου βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να απολογηθούν για την επίθεση το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δυο νεαροί οπαδοί του ΠΑΟΚ, ηλικίας 24 και 26 ετών αντίστοιχα είναι ενώπιον της β’ τακτικής ανακρίτριας και απολογούνται για τα όσα τραγικά συνέβησαν μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τον θάνατο του 28χρονου οπαδού.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από τα αίτια του θανάτου του άτυχου οπαδού, ενώ η Αστυνομία ταυτοποίησε αμέσως τους δυο συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ, αξιοποιώντας υλικό από κάμερες σε εγκαταστάσεις στην περιοχή.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος των δυο οπαδών του ΠΑΟΚ για θανατηφόρα σωματική βλάβη από κοινού, βαριά σωματική βλάβη, φθορές, διατάραξη κοινής ειρήνης, συμπλοκή, οπλοφορία. Κάποιες από τις κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ