«Πρόταση της Ντε Γκράαφστσαπ στον ΠΑΟΚ για Μυστακίδη»

«Πρόταση της Ντε Γκράαφστσαπ στον ΠΑΟΚ για Μυστακίδη»

Στο εξωτερικό γράφουν ότι ο Γιάννης Μυστακίδης έπεισε τους ανθρώπους της Ντε Γκράαφστσαπ στο διάστημα που δοκιμάστηκε και η ολλανδική ομάδα βρίσκεται σε επαφές με τον Δικέφαλο για την απόκτηση του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Ο Γιάννης Μυστακίδης ξεκίνησε ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να στεριώσει σε καμία ομάδα. Οι συνεχόμενοι δανεισμοί από τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνονται χωρίς καμία επιτυχία, με τον παίκτη να βρίσκεται ξανά στον… αέρα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στον Βόλο, αλλά ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασία του με τη θεσσαλική ομάδα, με τον ίδιο να πηγαίνει στην Ολλανδία και να δοκιμάζεται για αρκετές ημέρες στην Ντε Γκράαφστσαπ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ο άσος του Δικεφάλου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας και έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτησή του από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Όπως αναφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ, η Ντε Γκράαφστσαπ μάλιστα έχει ήδη αρχίσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Μυστακίδη.

Στο δημοσίευμα γίνεται εκτενής αναφορά για την δοκιμή του Ελληνα μεσοεπιθετικού που έγινε στην Εστεπόνα της Ισπανίας κατά την διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας της ολλανδικής ομάδας, ενώ παράλληλα αναφέρουν ότι ο Μυστακίδης αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της Ντε Γκράαφστσαπ με την Europa FC για 45 λεπτά, πετυχαίνοντας και γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ