Άρης: «Μπήκε» ο Ντιγκινί

Άρης: «Μπήκε» ο Ντιγκινί

Ο Γάλλος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα των κίτρινων.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ (11/01, 7.30 μ.μ.) ξεκίνησε σήμερα (09/11) το απόγευμα ο Άρης.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χτες στην Ξάνθη έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στην ομαδική εκγύμναση πήρε μέρος και ο Νικολά Ντιγκινί, ενώ αντίθετα ο Μάρτιν Τόνσο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.

Μετά την αυριανή μεσημεριανή προπόνηση ο Μίχαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει στη Λάρισα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Α.Ε.Λ. στην «AEL FC Arena» (11/01, 19:30), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου στην Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τον Νικολά Ντιγκινί να συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον Μάρτιν Τόνσο (διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο), που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στη θεσσαλική πόλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ