ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Κρέσπο και Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Κρέσπο και Ελ Καντουρί

Ο Αμπελ Φερέιρα θα περιμένει μέχρι και την τελευταία για να δει αν θα μπορέσει να συμπεριλάβει στην αποστολή τους Κρέσπο και Καντουρί. Υπό στενή παρακολούθηση και ο Μαουρίσιο καθώς έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Σε πρώτο πλάνο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή (12/1) στο γήπεδο της Τούμπας. Σήμερα το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας εμφανίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές προκειμένου ο Αμπέλ Φερέιρα να αρχίσει την προετοιμασία για το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση, ενώ ακολούθησε παιχνίδι κατοχής με στηρίγματα και στο φινάλε εξάσκηση στα τελειώματα.

Η προσοχή όλων είναι στο ιατρικό δελτίο καθώς αγώνα δρόμου φαίνεται πως θα κάνουν οι Κρέσπο – Καντουρί προκειμένου να συμπεριληφθούν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με ατομικά προγράμματα.

Επίσης υπό στενή παρακολούθηση βρίσκεται ο Μαουρίσιο λόγω ενοχλήσεων που έχει στον προσαγωγό από το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να αξιολογείται καθημερινά. Οι Μίσιτς και Ίνγκασον έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση στο γυμναστήριο και την πισίνα ενώ ο Λέο Ζαμπά συνέχισε τις θεραπείες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ