Δούμας: «Με υπολογισμούς πρόεκυψαν οι 41926 θέσεις στη Νέα Τούμπα»

Δούμας: «Με υπολογισμούς πρόεκυψαν οι 41926 θέσεις στη Νέα Τούμπα»

 Ο επικεφαλής της ομάδας για την χωροθέτηση της Νέας Τούμπας μίλησε για την πρόοδο της μελέτης, αλλά και το πότε θα κατατεθεί η μελέτη στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Στόχος αυτής της σύσκεψης είναι να έχει συμπληρωθεί στο 100% ο φάκελος και στη συνέχεια να γίνει μία παρουσίαση στον Ιβάν Σαββίδη. Αν αυτά που θα ακούσει ικανοποιήσουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ θα ανάψει το «πράσινο φως» για να αποσταλεί ο φάκελος στο υπουργείο περιβάλλοντος.

Ο επικεφαλής της ομάδας για την χωροθέτηση του νέου γηπέδου, Τάκης Δούμας με δηλώσεις του μίλησε για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας που είναι ο μεγάλος στόχος αλλά και το όνειρο όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

«Η μελέτη ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα. Θα κατατεθεί στο Υπουργείο. Μέσα στο φάκελο υπάρχουν όλα τα στοιχεία ώστε να εγκριθεί. Το κυριότερο που περιλαμβάνει είναι ότι αποδεικνύει ότι θα λειτουργήσει προς όφελος της περιοχής και όχι εις βάρος της. Προτείνονται υπογειοποιήσεις στους δρόμους.

Στην πρόταση που σταλθεί υπάρχει προσδιορισμός της αναγκαιότητας της χωροθέτησης. Ο αριθμός των ατόμων που μπορεί να είναι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι 41926. Ο αριθμός είναι τυχαίος και προέκυψε με υπολογισμούς».

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής της ομάδας για την χωροθέτηση της Νέας Τούμπας, Τάκης Δούμας, μιλώντας στο Metropolis FM, η μελέτη θα περιλαμβάνει και την πρόταση υπογειοποίησης,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ