Αποκάλυψη: Στην Καϊσερισπόρ ο Σιμάο!

Αποκάλυψη: Στην Καϊσερισπόρ ο Σιμάο!

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, ήρθε σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα για τον δανεισμό του Πορτογάλου μέσου μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς

Στην Καϊσερισπόρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νταβίντ Σιμάο, καθώς ο Ίλια Ίβιτς κατάφερε να βρει τη λύση για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ο Πορτογάλος μέσος, που δεν υπολογιζόταν. Η Ένωση έδωσε τα χέρια με τον σύλλογο της Τουρκίας που αποκτά τον Σιμάο δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, διατηρώντας οψιόν για την αγορά του.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Ένωση θα λάβει ένα ποσό που θα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ ως ενοίκιο για τον Σιμάο, ενώ αν η Καϊσερισπόρ παραμείνει στην κατηγορία, προβλέπεται οψιόν για την αγορά του παίκτη που φτάνει στις 500.000 ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μια άκρως συμφέρουσα συμφωνία για την ΑΕΚ, που βρίσκει λύση για να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Σιμάο, λαμβάνοντας μάλιστα και ένα καλό αντίτιμο. Ειδικά στην περίπτωση που ο παίκτης αγοραστεί το καλοκαίρι από την ομάδα της Τουρκίας, στην οποία είναι προπονητής ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ