Μάνατζερ Τσιμίκα: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι, τιμή για τον Κώστα» (pic)

Μάνατζερ Τσιμίκα: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι, τιμή για τον Κώστα» (pic)

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Τσιμίκα, Πασχάλης Τουντούρης μίλησε στο CalcioNapoli24 για το ενδιαφέρον της Νάπολι επιβεβαιώνοντας τις φήμες, αλλά ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή των «παρτενοπέι», Κριστιάνο Τζιουντολί.

Η Νάπολι βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών ενόψει της μεταγραφικής αγοράς του Ιανουαρίου, προκειμένου να ενισχύσει τις πιθανότητές της να κατακτήσει κάποια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν είτε στο Europa League είτε στο Champions League (πολύ δύσκολο καθώς βρίσκεται ήδη στο -11 από την Ρόμα).

Μια από τις θέσεις που ψάχνονται για ενίσχυση οι «παρτενοπέι» είναι εκείνη του αριστερού μπακ, καθώς ο Μάριο Ρούι έχει επιβαρυνθεί με συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ο Φαουζί Γκουλάμ είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, χάνοντας και φέτος αρκετά παιχνίδια.

Κάπου εκεί ήρθαν οι πρώτες φήμες για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού Λεονάρντο Κούτρη, μόνο που στην πραγματικότητα εκείνος που απασχολεί την ομάδα του Νότου είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Η Νάπολι ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για τα «μάτια» του 23χρονου διεθνιούς, με τον ατζέντη του, Πασχάλη Τουντούρη, να έρχεται σήμερα να επιβεβαιώσει με δηλώσεις στο  CalcioNapoli24 το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Τσιμίκα δήλωσε ότι είναι τιμή για αυτούς το ενδιαφέρον μιας ομάδας σαν τη Νάπολι, χαρακτήρισε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα τον 23χρονο, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Κριστιάνο Τζιουντολί.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος του Έλληνα μπακ στην ιταλική ιστοσελίδα:

«Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Τσιμίκα. Μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο. Για εμάς είναι τιμή.

Αν έχω μιλήσει με τον κύριο Τζιουντολί; (σ.σ. αθλητικός διευθυντής Νάπολι) Αυτή τη στιγμή όχι! Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Ο Τσιμίκας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής!».

Δείτε το δημοσίευμα:

https://twitter.com/BrunoGalvan85/status/1215693685968556033

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ