ΑΕΚ: Η «φυγή» Βέρντε και η στάση της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η «φυγή» Βέρντε και η στάση της ΑΕΚ

Από την πατρίδα του Ντανιέλε Βέρντε προκύπτουν διάφορα μεταγραφικά σενάρια, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ δείχνουν να μην τα ενστερνίζονται.

Μαγιόρκα, Λεγανές και μία ομάδα από τη Μπουντεσλίγκα… Αυτές είναι οι ενδιαφερόμενες για τον Ντανιέλε Βέρντε τη δεδομένη χρονική περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας Calciomercato.com την Παρασκευή 10/1. Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά και πως ο πελάτης του μπορεί να φύγει από την Αθήνα.

Ωστόσο, από την ΑΕΚ δηλώνουν άγνοια για το ιταλικό ρεπορτάζ, μιας και αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιταλία είναι η πατρίδα του Βέρντε. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», στην Ένωση δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να συζητήσουν για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ.

Από την άλλη, ίσως ο 23χρονος εξτρέμ να ψάχνεται στο εξωτερικό και οι πληροφορίες να προέρχονται από τον μάνατζερ του. Ο Ντανιέλε Βέρντε έχει ικανότητες, αλλά σίγουρα μέχρι στιγμής η προσφορά του στην ΑΕΚ δεν είναι ανάλογη των δυνατοτήτων του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ