«Σοβαρό ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τον Χασάν»

«Σοβαρό ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τον Χασάν»

Στην Αίγυπτο αναφέρουν ότι ο Αχμέντ Χασάν θα φύγει σίγουρα από τη Μπράγκα και ο Πειραιάς ίσως είναι ο επόμενος προορισμός του.

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» έγραψε πριν δύο ημέρες ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος δεν περνάει καλά στη Μπράγκα. Μία αιγυπτιακή ιστοσελίδα δίνει νέα διάσταση στο θέμα, κάνοντας λόγο για σοβαρή προσέγγιση και όχι για μία φιλολογική κουβέντα…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «al-ain.com», ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον προς την Μπράγκα για τον Αιγύπτιο επιθετικό. Η ιστοσελίδα δεν αναφέρει εάν υπάρχουν συζητήσεις για δανεισμό ή για αγορά και απλώς επισημαίνει ότι η υπόθεση είναι προχωρημένη.

Σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή, ο Χασάν παρουσιάζεται αποφασισμένος να αλλάξει περιβάλλον, αφού έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο επιθετικός της Μπράγκα συζητά όλες τις προτάσεις αλλά σίγουρα αντιμετωπίζει θερμά την προοπτική να εγκατασταθεί κανά στον Πειραιά.

Ο Χασάν επείγεται να ενταχθεί σε άλλη ομάδα, προκειμένου να κληθεί ξανά και στην Εθνική Αιγύπτου. Μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο τον προηγούμενο Νοέμβριο και τον παραγκωνισμό του στη Μπράγκα, ανησυχεί μήπως μείνει εκτός των επόμενων διεθνών κλήσεων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ