ΠΑΟΚ: 300 συλλήψεις οπαδών του σε μία εξαετία!

Συγκλονίζουν τα στοιχεία της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας για το κύμα βίας που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη!


ΠΑΟΚ: 300 συλλήψεις οπαδών του σε μία εξαετία! | to10.gr

Ούτε 10, ούτε 20, αλλά 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν συλληφθεί τα τελευταία έξι χρόνια για την τέλεση επεισοδίων. Αυτό τον αριθμό αναφέρει η ιστοσελίδα thesfestival.gr, επικαλούμενη στοιχεία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Κόπηκε η... πλάκα στο Σαββιδοτεχνείο

Το νούμερο είναι εντυπωσιακά μεγάλο και είναι ενδεικτικό της κατάσταση που επικρατεί στη συμπρωτεύουσα. Ουσιαστικά, ο θάνατος του Βούλγαρου οπαδού την προηγούμενη Κυριακή είναι το πιο πρόσφατο κρούσμα σε ένα κύμα βίας που πλήττει την πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 300 συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ αθροιστικά ξεπερνούν κατά πολύ τις αντίστοιχες των άλλων δύο μεγάλων της Θεσσαλονίκης. Με βάση τα στοιχεία, έχουν συλληφθεί 100 οπαδοί του Άρη και 100 οπαδοί του Ηρακλή.

Ακόμα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το thestival.gr, από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι σήμερα η ΥΑΒΑΧ έχει αποτρέψει επτά συμπλοκές οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιήσει 34 ελέγχους οπαδών, 101 προσαγωγές και 19 συλλήψεις.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ