Παναθηναϊκός: Κοντά στον δανεισμό του Ανουάρ (vd)

Παναθηναϊκός: Κοντά στον δανεισμό του Ανουάρ (vd)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μοχάμαντ Ανουάρ Τουχάμι με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Τελικά, όντως ο Τσάβι Ρόκα κοιτούσε στη Βαγιαδολίδ… Όχι τον Χοακίν, όπως κυκλοφόρησε αρχικά αλλά ήταν απρόσιτος λόγω κόστους, αλλά έναν συμπαίκτη του!

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για τον εξάμηνο δανεισμό του Ανουάρ Τουχαμί.

Την πληροφορία επιβεβαιώνουν και από την Ισπανία, στην οποία αναφέρουν από το πρωί ότι ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει άμεσα για το εξωτερικό.

Όπως όλα δείχνουν, οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης τους κίνησης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς έχουν έρθει σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του Μαροκινού.

Τη φετινή σεζόν, ο Ανουάρ αγωνίζεται ως μέσος με τα χρώματα της Βαγιαδολίδ και μέχρι στιγμής έχει προλάβει να καταγράψει 11 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ώθησαν το «τριφύλλι« να κινηθεί και επίσημα για την απόκτησή του, με τον Τσάβι Ρόκα να προσπαθεί να ολοκληρώσει το deal το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα, πλέον η μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική της ευθεία και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η έκβαση της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ