Στο Ρέντη από το Σάββατο ο Χατζισαφί

Στο Ρέντη από το Σάββατο ο Χατζισαφί

Ετοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού δηλώσει ο Εχσάν Χατζισαφί, πιάνει άμεσα δουλειά και υπολογίζεται για το ματς με τη Λάρισα.

Στόχος του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι να αποκτήσει ποδοσφαιριστές… άμεσης χρήσης. Παίκτες που θα ενταχθούν στο ρόστερ για να βοηθήσουν άμεσα και δραστικά. Καθώς τα περιθώρια για «δοκιμαστική περίοδο» δεν υπάρχουν και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανάγκη παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή είναι και μία από τις βασικές αιτίες της άφιξης του Εχσάν Χατζισαφί στο Μεγάλο Λιμάνι.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ, ο οποίος ως γνωστόν ήδη αποτελεί παίκτη του Ολυμπιακού, μπαίνει άμεσα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί του Σαββάτου θα δώσει κανονικά το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και να τεθεί στη διάθεση του Τάκη Λεμονή. Ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά και έχει άποψη για το τι μπορεί να προσφέρει ο αρχηγός της εθνικής Ιράν στην ομάδα του.

Επιθυμία του Χατζισαφί είναι να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στο κλίμα του Ολυμπιακό. Διότι στόχος του είναι να κερδίσει τη φανέλα του βασικού από τον Λεονάρντο Κούτρη. Με τον οποίο αναμένεται να «μοιράζεται» τον χρόνο συμμετοχής εφεξής. Καθώς ο Λεμονής υπολογίζει κανονικά τον Ιρανό μπακ χαφ από το πρώτο παιχνίδι του 2018, με τη Λάρισα (06/01/2018) στα «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

* Ο Χατζισαφί θα βρεθεί, μεν, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να συμμετάσχει στο φιλικό δίτερμα με την ομάδα Νέων, που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Εχει σημασία σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο Χατζισαφί έχει ήδη περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και όλα τα απαραίτητα τεστ και έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο 3,5 χρόνων που του προσέφερε ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ