Ρόουζ: «Είμαι πραγματικά έξαλλος, ο διαιτητής δεν βοήθησε»

Ρόουζ: «Είμαι πραγματικά έξαλλος, ο διαιτητής δεν βοήθησε»

Ξέσπασε στη NOVA ο Γαλλομαυριτανός αμυντικός του Άρη για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά του συμπαίκτη του, Αμπού Μπα, στη Λάρισα.

Μετά τον Νικολά Ντιγκινί και ο Λίντσεϊ Ρόουζ τοποθετήθηκε για τη ρατσιστική επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος του Αμπού Μπα στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΛ και Άρη. Ο Γαλλομαυριτανός αμυντικός των κίτρινων αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον διαιτητή, που όπως μετέφερε ήταν απρόθυμος να βοηθήσει.

Για το ρατσιστικό επεισόδιο: «Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Νικολά Ντιγκινί. Αυτό που έγινε σήμερα είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο και την πόλη της Λάρισας. Σε αυτή την κατάσταση ήμασταν μόνοι μας. Ο διαιτητής δεν μας βοήθησε καθόλου, παρότι έπρεπε να το κάνει. Δεν είχαμε την διάθεση να τελειώσουμε ομαλά το παιχνίδι, ήμασταν έξαλλοι ως το τέλος».

Για το τι είπε στον διαιτητή: «Πήγα και του είπα ότι πρέπει να μας βοηθήσει. Ο διαιτητής μου απάντησε “γιατί να το κάνω πάντα εγώ;”. Του απάντησα πως σε αυτό το καράβι είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι. Όλοι στην οικογένειά μου είναι μαύροι. Είμαι πραγματικά έξαλλος. Δεν έχω λόγια. Είμαι σε διαδικασία που ερωτεύομαι την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είμαι πολύ λυπημένος για τον κόσμο της Λάρισας. Είναι πολύ χαζό, θλίβομαι».

Για το αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό: «Θα συμφωνήσω με τον συμπαίκτη μου ξανά. Δεν έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο. Έπαιξα πρώτη φορά εδώ, μου είπαν ότι έχει ξανασυμβεί. Είναι κάτι το οποίο περιορίζεται σε αυτό το γήπεδο. Δεν αφορά όλο τον κόσμο, αλλά μια μερίδα. Ήταν κάποιοι συγκεκριμένοι».

Για το αν μίλησε με τον Μπα: «Είναι πολύ λυπημένος. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για αυτόν. Έφυγε από τη χώρα του και είναι εδώ λίγο καιρό. Δεν μιλάει καλά αγγλικά. Πρέπει να το φτιάξουμε αυτό για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό που συμβαίνει εδώ».

Για το ματς: «Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό. Το γήπεδο ήταν καταστροφή και επικίνδυνο για όλους τους παίκτες. Ίσως είναι καλό αποτέλεσμα με αυτές τις συνθήκες που συναντήσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ