Παναθηναϊκός: Παζάρεμα για την οψιόν αγοράς του Ναγκί

Παναθηναϊκός: Παζάρεμα για την οψιόν αγοράς του Ναγκί

Ο Τσάβι Ρόκα μιλάει με τους παράγοντες της Λέγκια για να συμφωνήσει μία ρεαλιστική ρήτρα για τον Ντομινίκ Ναγκί. Στα ύψη το buy out του Ανουάρ.

Τις συζητήσεις με τους παράγοντες της Λέγκια Βαρσοβίας για τον δανεισμό του Ντομινίκ Ναγκί, θα προσπαθήσει να τελειώσει στη διάρκεια της Δευτέρας (13/1) ο Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός έχει συμφωνήσει με τον 24χρονο εξτρέμ και εκκρεμεί ο καθορισμός της οψιόν αγοράς που θα προβλεφθεί για τον προσεχή Ιούνιο.

Οι Πολωνοί ζητούσαν να οριστεί ρήτρα 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και αυτό το νούμερο έχει «διαρρεύσει» στον πολωνικό Τύπο. Ο Ρόκα επιμένει σε ένα ποσό που θα μπορεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός και το παλεύει για τις 500.000 ευρώ. Ωστόσο, μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία και ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού συνομιλεί με τους διοικούντες την Λέγκια.

Ο Ρόκα πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο του Ντομινίκ Ναγκί, για αυτό θέλει να υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής του στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και μετά το πέρας του δανεισμού του. Ωστόσο, με μεγάλη οψιόν αγοράς αυτό θα είναι αδύνατο να συμβεί, αφού η οικονομική πολιτική της ΠΑΕ δεν προβλέπεται να αλλάξει δραστικά το καλοκαίρι.

Αντίθετα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ανουάρ Τουχαμί δεν θα μακροημερεύσει στην Αθήνα. Η Βαγιαδολίδ όρισε στον Παναθηναϊκό buy out 4 εκατομμυρίων ευρώ, εάν θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του Μαροκινού χαφ. Είναι προφανές ότι με αυτό το νούμερο δεν πρόκειται να προκύψουν εξελίξεις, αφού είναι απλησίαστο.

Περαιτέρω, στο deal του Παναθηναϊκού με τη Βαγιαδολίδ για τον δανεισμό του Ανουάρ, έχει υπογραφεί όρος για τις μίνιμουμ συμμετοχές που θα έχει ο παίκτης. Οι Ισπανοί ήταν σαφείς ως προς αυτό, αφού δεν είχε νόημα να δανείσουν τον Ανουάρ και αυτός να μείνει στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ