Μιλάει ο ΠΑΟΚ που ήθελε πρωτάθλημα στα χαρτιά…

Μιλάει ο ΠΑΟΚ που ήθελε πρωτάθλημα στα χαρτιά…

Τι και αν δεν έχει δικαίωμα να κυνηγήσει το ματς με τον Άρη; Δεν αφήνει μια λεπτομέρεια να χαλάσει ένα ωραίο αφήγημα…

Τα «αφηγήματα» είναι αγαπημένη συνήθεια στο «σύστημα» της… εξυγίανσης. Στήθηκαν πολλά τα τελευταία χρόνια όπου κατέλυσαν τα πάντα για να «αιχμαλωτίσουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρχικά η «τρόικα» με πρώτο σύνθημα «θέλουμε πίσω τις Κυριακές μας». Μάλιστα ξεκίνησε κυρίως από τους Παναθηναϊκούς που τελικά όχι τις Κυριακές δεν πήραν πίσω αλλά πλέον δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Γιατί; Γιατί οι πρώην «συνέταιροι», ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνέχισαν μόνοι τους αφού πέρασε τον Παναθηναϊκό «πριονοκορδέλα» το ίδιο το «σύστημα» που ξεκίνησε αυτός.

Η συνέχεια γνωστή. Οι αγκαλίτσες και τα φιλιάκια Ιβάν-Τίγρη είναι ιστορία. Στην Τούμπα χθες ο ΠΑΟΚ έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι το «αφεντικό» παντού, «πετσόκοψε» την ΑΕΚ, πήρε με το έτσι θέλω το τρίποντο και η ΑΕΚ έβγαλε… αντίδραση. Μέχρι εκεί, μια αντίδραση και «καθάρισε». Στην τελική όπως και πέρσι έτσι και φέτος έχει… αποσυρθεί από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Γιατί η… ανασκόπηση της «εξυγίανσης». Για να δούμε το νέο «αφήγημα» που παίζει σήμερα από την πλευρά του ΠΑΟΚ και που τα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη πανηγυρίζουν για την «μαγκιά» του συλλόγου. «Εμείς δεν παίρνουμε ματς στα χαρτιά κλπ» είναι το γενικό συμπέρασμα.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Άρη με την απαγόρευση μεταγραφών και την συμμετοχή του Ντουρμισάι ως αλλαγή στο ντέρμπι της 4αρας.

Δεν θα κυνηγήσει λένε ο ΠΑΟΚ το ματς γιατί παρότι είχαν και παράπονα από την διαιτησία (σ.σ. δύο φορές μεγαλόψυχοι δηλαδή) δεν είναι σαν κάτι άλλους… (σπόντα). Όπου κάποιους άλλους προφανώς οι άνθρωποι της αγαπημένης ομάδας της «εξυγίανσης» εννοούν τον Ολυμπιακό και την εποχή του Βάλνερ. Αφού ξεπεράσουμε το αυτονόητο πως όλοι θα έκαναν απολύτως τα ίδια με τον Ολυμπιακό και τότε, ας ασχοληθούμε με μια μικρή λεπτομέρεια που χαλάει το ωραίο αφήγημα.

Δεν θέλει λένε ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με το θέμα. Γιατί μπορεί; Έλα που δεν μπορεί. Και το θέμα είναι πως το ξέρουν στον ΠΑΟΚ πως δεν μπορούν. Από την αρχή, αλλά για το ονόρε, για το «αφήγημα» του μεγαλόψυχου ΠΑΟΚ γίνεται όλη η ιστορία.

Και προσέξτε μιλάει για χαρτιά ο ΠΑΟΚ που το 2017 στήθηκε ένα ολόκληρο πανηγύρι για να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό στα χαρτιά. Μάθαμε την πρόσθετη παρέμβαση από τον ΠΑΟΚ και τα απανωτά ραντεβού των ανθρώπων του με παίκτες του Πλατανιά πριν την εκδίκαση των υποθέσεων. Τον Πλατανιά που θυμήθηκε πως του την έπεσαν ένα μήνα μετά τον αγώνα.

Αφού ο ΠΑΟΚ ήταν στο -6 από τον Ολυμπιακό και κυνηγούσε τιμωρία των ερυθρολεύκων για να του το κλέψει. Με τον Ιβάν να δηλώνει τότε πως θα το πάρουμε στα δικαστήρια το πρωτάθλημα.
Και τώρα είναι… μεγαλόψυχοι και για ένα ματς που δεν μπορούν να κυνηγήσουν, καθότι έχει περάσει το 48ωρο που μπορεί κάποια ομάδα να κάνει ένσταση (άρθρο 20, 21 του ΚΑΠ) μας πλασάρουν το… αφήγημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ