Ο Αυγενάκης για Βοτανικό, Φιλαδέλφεια και Παγκρήτιο

Ο Αυγενάκης για Βοτανικό, Φιλαδέλφεια και Παγκρήτιο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση στέκεται αρωγός στις προσπάθειες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για να επιλύσουν το γηπεδικό τους.

Το κύριο μέρος της τοποθέτησης του Λευτέρη Αυγενάκη στην Ολομέλεια της Βουλής αφορούσε την ανακατασκευή του Καυτανζογλείου Σταδίου και τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο υφυπουργός Αθλητισμού δέχτηκε ερωτήσεις για τη Διπλή Ανάπλαση, την αναβάθμιση του Παγκρητίου και την χρήση του κλειστού της Πάλης στα Λιόσια από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στο έπακρο όλες τις ομάδες, πόσο μάλλον αυτές που πρωταγωνιστούν στον αθλητισμό, να υλοποιήσουν τα κατασκευαστικά τους πλάνα και να διαθέτουν δικά τους σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα» σημείωσε στην τοποθέτηση του ο Αυγενάκης.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Θέλουμε να αγωνιστεί γρήγορα η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θέλουμε να εκπονήσει άμεσα ο ΠΑΟ το πλάνο του νέου του γηπέδου στον Βοτανικό και στηρίζουμε την προσπάθειά του».

Για το Παγκρήτιο Στάδιο, ο Αυγενάκης σχολίασε: «Θέλουμε το Παγκρήτιο Στάδιο να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει σύγχρονες δομές, ώστε να μπορεί να αποτελεί το σπίτι της Εθνικής μας Ομάδας, αλλά και πόλος έλξης ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είμαστε εδώ και είμαστε ανοιχτοί σε όλους, με βάση το διάλογο και με ρεαλιστικά σχέδια να κάνουμε πραγματικότητα τα πλάνα όλων των αθλητικών προσώπων που επιδιώκουν να ανυψώσουν το κύρος του ελληνικού αθλητισμού στον κόσμο».

Τέλος, η μπασκετική ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει το κλειστό στα Λιόσια και ο Αυγενάκης τόνισε: «Βρισκόμαστε στη φάση της πρώτης ουσιαστικής αξιοποίησης ολυμπιακού ακινήτου και αναφέρομαι στο Κλειστό στα Λιόσια και την ΚΑΕ ΑΕΚ, όπου θα ολοκληρωθεί μάλιστα και με τη συνεργασία των οκτώ Ομοσπονδιών που σήμερα στεγάζονται και χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του σταδίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ