Έρχεται πρόταση για Ελαμπντελαουί από Αγγλία

Έρχεται πρόταση για Ελαμπντελαουί από Αγγλία

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, όμως είναι πολύ πιθανό να φτάσει πρόταση στα γραφεία των ερυθρόλευκων για τον Νορβηγό μέσα στον Γενάρη.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι τον έχει κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στο εξωτερικό.

Ο Νορβηγός μπακ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ δεν αγωνίστηκε και καθόλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, όπου οι ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα με 4-0, δημιουργώντας διάφορες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του στο λιμάνι.

Διάφορα σενάρια μάλιστα έκαναν λόγο για μη χρησιμοποίηση του από τον Μαρτίνς επειδή εκείνος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του. Αυτό φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όμως ο Ομάρ φέρεται να απασχολεί πολύ ομάδες από την Αγγλία.

Σύμφωνα με το Φως των Σπορ, ο Νορβηγός θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Άρη, όμως παράλληλα δεν αποκλείεται να φτάσει πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού τον Γενάρη. Οι ομάδες που τον τσεκάρουν είναι πολλές ενώ και στο Νησί γίνεται αναφορά για ενδεχόμενη πρόταση για τον Νορβηγό από συλλόγους της Premier, με τη Λέστερ πιθανόν να είναι μια από αυτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ