«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αβονίγι της Λίβερπουλ» (vid)

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αβονίγι της Λίβερπουλ» (vid)

Η ιστοσελίδα «Goal.com» σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 22χρονο επιθετικό της Λίβερπουλ, Ταϊβό Αβονίγι - Το Who is Who του Αφρικανού στράικερ.

Την περίπτωση του 22χρονου επιθετικού της Λίβερπουλ, Ταϊβό Αβονίγι, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μάιντζ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα «Goal.com».

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Νιγηριανό επιθετικό, που φέτος έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ο Αφρικανός έχει παίξει μόλις σε 6 παιχνίδια, έχοντας 146 λεπτά συμμετοχής. Δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μάιντζ και αναμένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του από τους Ρεντς.

Πρόθεση της βρετανικής ομάδας, ωστόσο, είναι να τον παραχωρήσει εκ νέου, με το «Goal.com» να αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα. Σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα, ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό της Λίβερπουλ έχουν δείξει επίσης οι Μονπελιέ, Νιμ,  Μπρεστ, Μπεσίκτας αλλά και οι δύο ισπανικές, Λεγανές και Ρεάλ Μαγιόρκα.

Κύριο ρόλο στην επιλογή της ομάδας που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αβονίγι είναι ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει. Οι Ρεντς θέλουν να τον παραχωρήσουν σε μία ομάδα, που θα πάρει χρόνο συμμετοχής, θα παίξει, θα βελτιωθεί και θα φτάσει σε υψηλό επίπεδο, προκειμένου να γυρίσει όταν θα είναι έτοιμος να σταθεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ταϊβό Αβονίγι ανήκει στην Λίβερπουλ από το 2015, αλλά δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τη φανέλα των Ρεντς. Τα τελευταία χρόνια είχε δοθεί δανεικός σε Γάνδη, Νιεμέγκεν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ φέτος παραχωρήθηκε στην Μάιντζ. Στην καριέρα του ο 22χρονος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 119 συμμετοχές, έχοντας 34 γκολ και 15 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=qFsSaS3jvSY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ